Panache! Trainingsweekend

Panache, één van de BizzyWheels partners organiseert met regelmaat fietsweekenden in het prachtige Moezel en Luxemburgse Ardennen gebied. Op 28-29-30 augustus gaan we met een groep vanuit BizzyWheels de Panache Climbing Challenge rijden. Dit weekend is voor de specialisten, de rasklimmers, de die-hard grimpeurs, de bazen van het bergverzet.


Ben je niet vies van een uitdaging en is heuvelop fietsen helemaal jouw ding?
Mooi, want dan is dit weekend er eentje om nooit te vergeten. We gaan maximaal klimmen. Reken op meer dan 7000 hoogtemeters in 3 dagen tijd! Ook de afstanden zijn niet gering met op zaterdag een rit van zo’n 160 tot 200 km met daarin zo’n 4000 HM. We fietsen over de meeste uitdagende en meest afwisselende klimmen die de regio te bieden heeft.


Het weekend is een uitdaging op zich, maar ook ideaal als voorbereiding op bijvoorbeeld The Ride Pyrenees (als dat event doorgaat) of andere meerdaagse tochten. Uiteraard is alles tot in de puntjes verzorg met goed eten, recovery training, route begeleiding en een comfortabele slaapplek.
Laat die benen spreken en laat je verrassen in de Moezel-Eifel en Luxemburgse Ardennen!

Heb je interesse laat ons dat dan even weten door hier een bericht achter te laten of een mail te sturen naar mark@panache.bike of alfred.dejong@bizzywheels.nl.