Pedalpact en BizzyWheels gaan samen werken

Pedalpact.cc stelt deelnemers enkel via de website https://pedalpact.cc/pedalpact-live/ in staat om ritten te plannen, gericht op meerdere regio’s in Nederland. BizzyWheels heeft meerdere opties om je aan te melden voor netwerkritten en events via o.a. de website, social media en mail. Wij merken dat mensen steeds vaker netwerkritten willen plannen en dit kan gemakkelijk via pedalpact.cc worden gedaan. Laagdrempelig fietsend netwerken is waar pedalpact.cc om draait.

Pedalpact.cc én BizzyWheels gaan samenwerken, wat betekent dat de BizzyWheels Business Rides ook op pedalpact.cc worden gepost. Ondernemers die interesse hebben in een zakelijke netwerkrit, kunnen zich nu, naast BizzyWheels, ook via pedalpact.cc aanmelden. Mocht het een BizzyWheels Business Ride zijn waarbij we geld ophalen voor een goed doel, dan zal dit ook via de pedalpact.cc aankondiging bekend worden gemaakt.

Inmiddels is er een eerste pact geplaatst namelijk voor 11 juli 2021, waar we met een groep vanuit de The Ride organisatie het rondje Markermeer gaan rijden. Hiervoor zijn nog een paar plekken beschikbaar, dus wil je erbij zijn, meld je dan snel aan!