Prettig fietsen en optimaal presteren

We stellen je voor aan onze partner: FitYourBike

Wil jij weten hoe je harder kan fietsen met dezelfde inspanning? Heb je regelmatig blessures of last van pijnklachten? Dan is een professionele fietsmeting echt iets voor jou! Door verschillende metingen en analyses kan ik, Sander Visschers, je exact laten zien waardoor je klachten worden veroorzaakt. Met FitYourBike bied ik professionele bikefits waarmee ik je verkeerde fietshouding corrigeer en je fiets optimaal afstel op jouw lichaam waardoor je nog lekkerder en harder fietst.
Mensen optimaal van het fietsen laten genieten en nog beter laten presteren, dat is waar ik het voor doe.

Jarenlang hielp ik mensen met een blessure of beperking door hulpmiddelen aan te meten en te ontwerpen. Nu help ik mensen hun fietsprestaties te verbeteren en laat ik hen nog meer van het fietsen genieten.
“In FitYourBike heb ik mijn kennis van de biomechanica en het menselijk lichaam laten versmelten met mijn grote passies wielrennen, cyclocrossen en mountainbiken.”

Sneller en harder, met dezelfde krachtinspanning!

De specialiteit van FitYourBike: dynamische fietsafstellingen. In het kort: ik zorg ervoor dat jouw fiets perfect wordt afgesteld op jouw lichaam. Hierdoor kan je sneller en langer fietsen met dezelfde krachtinspanning. Bovendien voorkom je hiermee nare en langdurige blessures.
Geen pijnklachten of blessures meer!
Ik geloof in maatwerk, niet in vaste hoeken. Iedereen is uniek en heeft dus ook zijn of haar unieke fietsafstelling. Om jouw fiets optimaal af te stellen gebruik ik dynamische fietsmetingen zoals: 
•    Videoanalyse
•    Zadeldrukmeting
•    Voetdrukmeting
•    Bewegingsanalyse met behulp van Leomo en vermogensmeting

Met de resultaten van deze metingen kan ik jouw racefiets, mountainbike, trekkingsfiets, stadsfiets en e-bike perfect afstellen op jouw lichaam. Zo ga je sneller en kom je verder met dezelfde krachtinspanning en voorkom je blessures.
Afhankelijk van je wensen of klachten geef ik je advies over welke meting het beste bij jou past en hoe we tot het gewenste resultaat kunnen komen. Als extra service is het mogelijk om jouw ideale zadel, maatwerk schoenen of zolen aan te laten meten. 

Wil je weten wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen, neem dan een kijkje op mijn website. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Mercuriusstraat 22G
7006 RL Doetinchem
T 06-19953394
E info@fityourbike.nl