QlaQwork, onze nieuwe partner

Even voorstellen
Als fanatiek amateur wielrenner heb ik al vele mooie GranFondo’s, wedstrijden en uitdagende evenementen in binnen en buitenland meegemaakt en weet ik uit ervaring hoe belangrijk een bijpassende voorbereiding is. Niet alleen is de fysieke fitheid en topconditie is dan van belang maar met name ook de juiste mentale voorbereiding. Precies op dat gebied ben ik van toegevoegde en werk ik sinds augustus 2018 als zelfstandig wielertrainer via mijn bedrijf QlaQwork Coaching. 

De toegevoegde waarde van QlaQwork Coaching
QlaQwork Coaching staat voor effectieve, persoonlijke aandacht en begeleiding. Ik ben ervan overtuigd dat effectieve coaching staat en valt met een goede onderlinge connectie tussen coach en atleet. Door het stellen van de juiste vragen op het juiste moment, gas geven wanneer dat nodig is en rust pakken wanneer het lichaam daarom vraagt, kunnen we inspelen op de actualiteit. Op deze manier zorgen we samen voor een optimaal resultaat en een leerervaring die je op korte én lange termijn kunt blijven gebruiken.

Mijn aanpak
Wat is mijn aanpak? We gaan samen voor minimaal 6 maanden aan de slag en stellen een trainingsprogramma samen dat volledig is aangepast aan jouw doelen en wensen. De rode draad die we in het hele traject blijven volgen is, om met plezier en ontspanning op de fiets te zitten zodat de motivatie hoog blijft.  

In dit programma combineren we belangrijke bouwstenen zoals de fysieke trainingsarbeid, mentale training, coaching en zelfreflectie. Door het opstellen van een persoonlijke op jou afgestemd 2 wekelijks trainingsschema en door terugkerende coaching calls en coaching sessies op de fiets werken we samen aan jou verbeterpunten. Dit doen we onder meer door samen te trainen, door regelmatig te evalueren en weer vooruit te kijken. Zo maak je niet alleen progressie, maar leer je ook je lichaam veel beter kennen en ga je veel meer op gevoel trainen. ik ben er als coach namelijk van overtuigd dat de grootste winst in de samenhang tussen het fysieke en mentale vlak ligt. Door hier effectief mee aan de slag te gaan ga jij je trainingen, te rijden tochten, evenementen of wedstrijden echt een topprestatie neerzetten en zal jij de beste versie van jezelf worden!

Ik werk met het programma TrainingPeaks. Als gecertificeerd TrainingPeaks Coach ben ik bekend met het werken en schrijven van trainingsschema’s die zowel op vermogen als hartslag gebieden zijn afgestemd. Of je nu beginnend of gevorderd fietser bent ik kijk ernaar uit om met je samen te werken, om het beste uit jezelf te halen. Als dat namelijk lukt, dan ben ik ervan overtuigd dat jij dat als atleet jouw topprestatie neer zet!

Met bovenstaande achtergrond en samen met de passie voor alles wat met fietsen te maken heeft is het ontzettend leuk om samen te kunnen gaan werken met BizzyWheels en op deze manier regelmatig een bijdrage aan dit platform te kunnen leveren. 

Dus fietsende ondernemers van BizzyWheels benader mij als je meer vragen hebt ik beantwoord ze graag.

Martin Lukasse
M: 06 51 57 58 03
E: info@qlaqwork.com
I: qlaqwork.com/coaching