Samenwerking Cima Coppi en BizzyWheels

Per vrijdag 1 september starten we met de samenwerking tussen Business Cycling netwerken van Cima Coppi én die van BizzyWheels. Belangrijkste reden hiervoor is het verbreden van deze netwerken en samensmelting van meerdere business disciplines en ondernemers met passie voor wielrennen.

De netwerkopzet van beide initiatieven verschillen wel maar dat maakt het ook uniek in deze samenwerking. Zie www.bizzywheels.nl en www.businesscycling.cc

Cima Coppi heeft over geheel Nederland meerdere startlocaties waar leden verzamelen en waar vandaan wordt gestart. Dit zijn de locaties ‘s-Hertogenbosch, Amerongen, Antwerpen, Arnhem, Breda, Brussel i.o., Eindhoven, Gent, Gorinchem, Leuven i.o., Nijmegen, Tilburg, Valkenburg, Venlo, en Waalwijk. Hier staat Amsterdam nog niet bij maar Paul Hendriks en Alfred de Jong gaan daar per 1 september verandering in aanbrengen.

Cima Coppi heeft een aantal uitgangspunten die BizzyWheels anders heeft ingericht denk hierbij aan het aangaan van een Membership waarvoor je jaarlijks 195,00 Euro betaald. Bij BizzyWheels doen we dat niet en kun je vrijblijvend deelnemen aan de BizzyWheels Business Rides die gesponsord worden door bedrijven. Het enige wat je dan moet betalen is een donatie van 35 Euro voor een goed doel, dit jaar en volgend jaar is dat KWF.

Cima Coppi doet dit anders en voor het boven genoemde bedrag ontvang je het volgende bij een Business Membership:

  • Je bent member van het Amsterdamse Business Netwerk
  • Je kunt overal in NL meefietsen met de 1st Friday van de Maand ritten
  • Ben je welkom bij de landelijke Cima Coppi events
  • Ontvang je het mooie Cima Coppi wielershirt
  • Word je vermeld op de website en krijg je toegang tot een Membership App

Verder starten Cima Coppi ritten altijd vanaf 1 vaste locatie op de bovengenoemde plaatsen, wordt altijd hetzelfde rondje gereden en wordt er altijd tijd gemaakt voor een goed inhoudelijk gesprek. De team captains initiëren en faciliteren interessante gespreksitems van een uiteenlopend aantal, en voor iedereen, herkenbare bedrijfssituaties.

Gezamenlijke introductie rit

Wij (Paul en Alfred) starten op vrijdag 1 september met een gezamenlijk introductie rit vanuit de vaste ‘Amsterdam’ locatie. We kijken hiervoor naar mooie plekken in Diemen en Amsterdam Noord. Zodra de definitieve startlocatie bekend is zal dit uiteraard worden gedeeld via onze website en nieuwsbrief.  We verzamelen om 15:00 uur, rond 16:00 uur gaan we een rondje (circa 55 km) fietsen en bij terugkomst drinken en eten we desgewenst nog even wat (wel voor eigen kosten).

Ervaar netwerken op de fiets bij een peloton in jouw omgeving. Rijd vrijblijvend mee en duik direct in de slipstream van een groot netwerk van gezellige fietsfanaten vol energie en ambitie. Meld je aan voor een 1st Friday ride met het peloton waar je mee wil fietsen en wij zorgen ervoor dat de plaatselijke teamcaptain snel contact met je opneemt.