Samenwerking met De Klimmende Règâhs en het eerste event

Voor 2023 werken we op diverse gebieden samen met De Klimmende Règâhs en gaan we geld ophalen voor Alpe d’HuZes (KWF).

In deze en opvolgende BW Nieuwsbrieven gaan we meer informatie geven over deze samenwerking en de prachtige events die hier uit naar voren gaan komen. In deze Nieuwsbrief kondigen we de Spinningmarathon van de De Klimmende Règâhs aan.


Op zaterdag 7 januari 2023 organiseren De Klimmende Règâhs in samenwerking met sportcentrum De Viergang in Pijnacker de welbekende spinningmarathon voor de goede doelen:
• Alpe d’HuZes: voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.
• Stichting Eck Roosen: voor fundamenteel onderzoek naar behandeling van alvleesklier-kanker en aandacht voor de kwaliteit van leven voor diegene die het overkomt en het gezin.

Doe ook mee!
Begin het nieuwe jaar sportief en schrijf je in als individu of met je fietsmaten voor deze drie uur durende uitdaging. Je kunt je inschrijven via dkronline.nl/evenementen/spinning-marathon

Hier vind je ook meer informatie over de gelegenheid tot een pasta maaltijd vooraf en de mogelijkheid tot een VIP arrangement. We hebben dit jaar net als vorig jaar weer behoorlijk wat fietsen, maar schrijf je wel snel in want vol = vol! De inschrijving gaat per fiets!