Shared Business sponsor van Business Ride op vrijdag 20 mei

Even voorstellen: Shared Business is de sponsor van de 2e Business Ride van 2022,  welke zal plaatsvinden op vrijdag 20 mei. 

We betitelen onszelf als een platform voor innovatief en collectief ondernemen: wij stimuleren ondernemers en organisaties om hun krachten te bundelen en in te zetten voor vernieuwen, veranderen en verbeteren. En dat doen we met name binnen de Publieke sector bij ministeries, provincies, gemeenten en uitvoeringsorganisaties. We verzorgen advisering, opleidingen en (online) events rondom thema’s als datagedreven werken en de lerende organisatie. Zo zijn we momenteel volop actief in het promoten en ontwikkelen van hybride werken.

Voor een platform-organisatie is netwerken essentieel en nergens kan je dat met zo veel passie, kunde en verbinding op sportieve wijze doen als in een business ride van BizzyWheels.

In m’n studententijd is de liefde voor de racefiets bij mij ontstaan, door het drukke leven even wat bekoeld maar door de samenwerking met Alfred de Jong en Hans Kompier in onze Shared Business gemeenschap was er geen ontkomen meer aan: weer op de fiets en met volle teugen genieten van de mooie tochten in goed gezelschap.

Vandaar dat we ook een ride zijn gaan sponsoren en wel een hele mooie door de duinen van Zuid-Holland. Zie ik jou daar ook op 20 mei?

Graag tot dan!
JOEP BREMMERS – DIRECTEUR SHARED BUSINESS

Foto 1: Joep afdalend van de Alpe Du Huez in 1983
Foto 2: Joep aan het afzien tijdens een CIONET-event in Limburg

Programma BizzyWheels Buniess Ride 20 mei
  • Ontvangst bij Restaurant Duinoord
  • 12:00 Gezamenlijk lunchen
  • 13:00 Business Ride van ongeveer 60 km
  • 14:00 Afsluiting met een drankje & hapje
  • 17:00-18:00 Afronding

Adres startlocatie:

Wassenaarseslag 26, 2242 PJ Wassenaar

Aanmelden
Fiets mee en steun de Hartstichting met je deelname. Je betaalt voor deze ritten geen inschrijfgeld maar we vragen je om per Business Ride minimaal 35 euro te doneren aan de Hartstichting. De organisatiekosten voor deze Business Rides worden volledig gedekt door onze sponsors, het volledige bedrag van je donatie komt dus ten goede aan de hartstichting.

Je kunt je aanmelden via bizzywheels.nl/20-mei-business-ride-wassenaar

Na het inschrijven kun je via de actiepagina van de Hartstichting je donatie doen.

Je krijgt in de week van de Business Ride nog een mail met wat laatste gegevens. Als je aangemeld bent dan gaan wij ervan uit dat je ook daadwerkelijk komt.
Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, geef dit dan tijdig aan via een mailtje naar info@bizzywheels.nl.