Sigma Sport ROX 12.0

Wil je ook onbezorgd op pad zonder te verdwalen of liever serieus trainen? De ROX 12.0 is de nieuwe standaard voor full map fietsnavigatie en biedt vele mogelijkheden om een route te rijden maar ook enorm veel trainingsmogelijkheden. Ofwel op de device zelf maak je een route of geef je een adres in, of misschien heb je vooraf GPX-route ingeladen, of ontdek mooie routes via Strava of Komoot, alles is mogelijk. De ROX 12.0 navigatie biedt een unieke ‘draw my route’ optie: teken zelf eenvoudig je ‘surprise’ route op de ROX. Gratis wereldwijd en onbeperkt Open Street Map kaarten zijn direct op de ROX beschikbaar.

Qua trainingsmogelijkheden zijn er haast oneindige mogelijkheden waaronder training op hartslag, op vermogensfuncties (o.a. Rotor 2inPower) of via workouts. Natuurlijk ontbreekt elektronische schakelen ook niet, dus ook connectie met Di2/Etap/EPS is mogelijk. Naar eigen voorkeur stel je tot max. 6 individuele displays in zodat je favoriete informatie direct beschikbaar is.

 

Een vette 8,4 voor onze ROX 12.0 GPS fietsnavigatie in de navigatietest van Fiets Magazine. Het kleurendisplay en de kaartdetails maken van de ROX een bijzonder goede navigator. Je switcht rap tussen datavelden en het touchscreen reageert direct. Heel fijn.’  

 

Wil je de ROX 12.0 ook eens testen? Dat kan! Stuur een mailtje naar alfred.dejong@bizzywheels.nl en vraag naar de mogelijkheden.