Sportieve wensen voor 2022

Juist nu is het van groot belang om lekker te blijven fietsen! Iedereen mist het met elkaar rijden en de nazit met de mooie verhalen. Er is meer dan Teams, Zoom en Google Meet. Daarom blijven we zoeken naar mogelijkheden om met elkaar Business Rides en Business Events te organiseren. Laten we hopen dat de maatregelen dit weer snel toelaten. Als het weer kan nodigen we jullie direct uit voor de Gravel Ride over de Amerongse Berg. Echt een toprit! Graag zien we jullie ook weer in het BizzyWheels peloton meerijden.

De start van het nieuwe jaar is ook een moment om nieuwe ambities en plannen te maken. Wat willen we in 2022 gaan doen? Met de Business Rides gaan we rijden voor de Hartstichting. We combineren onze passie voor fietsen met het realiseren van een bijdrage aan dit goed doel. Jouw eigen bijdrage van €35,- per Business Ride, maak je direct over naar de Hartstichting via onze actiepagina. Het zou gaaf zijn als we in 2022 een mooi bedrag bij elkaar kunnen fietsen. De sponsoren van de Business Rides maken dit mede mogelijk, door de kosten van lunch en borrel te betalen. Gelukkig steunen de sponsoren BizzyWheels en kunnen we los. Rij je ook mee?

We zijn bezig met een update van ons logo, de website en ons BizzyWheels tenue. Een mooi, fris tenue zodat we gesoigneerd onze events kunnen voorbereiden en begeleiden. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

DE VOORLOPIGE BIZZYWHEELS PLANNING VOOR 2022

24 maart // Seizoen opening // Allizi Bikes // Bussum

22 April // BizzyWheels Ride // Grinta/Racefietstehuur.nl // Woerden

20 mei // BizzyWheels Ride // Shared Business // Wassenaar

1 juli // BizzyWheels Ride // Squadra Velo // Leusden

26 Augustus // BizzyWheels Ride // Everst Notariaat & Van Diepen Van Der Kroef Advocaten // Amerongen

30 September // BizzyWheels Ride // AFAS Software // Leusden

2 December // Seizoen afsluiting // Allizi Bikes // Bussum

De bovenstaande planning is uiteraard nog onder voorbehoud maar deze kan wel alvast met ‘potlood’ in de business agenda gezet worden. Zodra we weer uitzicht gaan krijgen op het einde van de coronamaatregelen gaan we direct een gravelrit plannen.