Tip van Mirthe: Goed aanvullen voorkomt snaaien!

Goed aanvullen tijdens het trainen voorkomt snaaien!

We maken ons er als duursporter allemaal wel eens ‘schuldig aan’: niet eten tijdens de training en als je thuiskomt volledig losgaan op de voorraadkast. Wanneer je dan met zoveel trek thuiskomt, bestaat het risico dat je je volstopt met ongezonde voeding. Terwijl je je lichaam juist graag snel wilt laten herstellen!

Om dit te voorkomen kan je het beste voldoende energie aanvullen tijdens de training en na de training direct een herstelmaaltijd nemen met zowel eiwitten als koolhydraten. Zo geef je jouw lichaam direct wat het echt nodig heeft en wordt de snaaidrang direct de kop ingedrukt!

Bij Wielervoeding.nl vind je de juiste (lekkere) voeding voor tijdens de trainingen en verschillende recoveryproducten voor na de training. Zie je in dit ruimte assortiment door de bomen het bos niet meer? Mail dan Mirthe op mirthe@wielervoeding.nl voor advies over producten die voor haar het beste werken.

Mirthe, Sport & Voeding


Als ondermeer instructrice van het Bizzywheels heeft Mirthe Nieuwstraten van haar passie haar werk gemaakt en biedt nu allerlei diensten aan op het gebied van gezonde voeding en sport! Of je nu bijvoorbeeld op zoek bent naar een (sport)voedingsschema op maat, trainingsschema’s of een presentatie over gezonde voeding voor jouw medewerkers, Mirthe verzorgt het met passie en enthousiasme. Bekijk haar website www.mirthesportenvoeding.nl voor een volledig overzicht van de diensten die ze aanbiedt!

Sport voeding kopen met korting?

Dat kan! Gebruik bij het aankopen van sportvoeding via https://www.wielervoeding.nl/ de kortingscode “bizzywheels” en je krijgt een interessant korting op je aankoop doorberekent.