Tips van Mirthe: Duurzaamheid, GoldNutrition en Collageen

Duurzaam ondernemen bij Wielervoeding.nl

Bij Wielervoeding.nl worden verschillende acties ondernomen om de voetafdruk die zij achterlaten met de grote hoeveelheid verpakkingsmateriaal van sportvoeding te compenseren. Zo wordt al het papier verwerkt tot opvulmateriaal voor de pakketten die verzonden worden en wordt energie opgewekt door zonnepanelen. Om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk voedsel wordt weggegooid (want: enorme verspilling!), kan je bij het plaatsen van een bestelling voor een laag bedrag 8 producten ontvangen die nog 1-3 maanden houdbaar zijn. Zo draag je niet alleen bij aan het verminderen van voedselverspilling, maar kan je ook nog eens wat producten uittesten! Gebruik de code “Bizzywheels’’ voor 10% korting op het assortiment.

GoldNutrition bij Wielervoeding.nl

Een relatief onbekend merk bij veel duursporters is het Portugese merk: GoldNutrition. Dit merk heeft een enorm groot en betaalbaar assortiment voor zowel duur- als krachtsporters. En daarom verdient het wel wat aandacht! Kies voor de Isotone drank, Salt bars en Jelly Bars voor tijdens je lange ritten en de Recovery voor erna. Zo voorkom je een hongerklop en herstel je supersnel van de inspanning! Gebruik de code “Bizzywheels’’ voor 10% korting op het assortiment.

De voordelen van Collageen

Collageen speelt een essentiële rol bij het behouden van de structuur en elasticiteit van ons bindweefsel. Helaas neemt de natuurlijke productie van collageen af naarmate we ouder worden. Met als gevolg: rimpeltjes! Niet alleen de buitenkant heeft te lijden onder de afname van collageen, ook de elasticiteit en mobiliteit van gewrichten wordt minder door de afname van collageen.

Suppletie van collageen heeft de volgende voordelen:

  • Behoud van de elasticiteit en stevigheid van de huid.
  • Soepele spieren, gewrichten, pezen en botten.
  • Versteviging van spieren, pezen, banden en botten.

Op Wielervoeding.nl zijn verschillende collageensupplementen verkrijgbaar. Gebruik de code “Bizzywheels’’ voor 10% korting op het assortiment.

Wil je Persoonlijke begeleiding om mooie sportprestaties te gaan leveren neem dan contact op met Mirthe! Haal het beste uit jezelf met Personal Training & Voedingsadvies van Mirthe Nieuwstraten – sportvoeding op Wielervoeding.nl