Tips van Mirthe: Eet (extra) goed tijdens lange duurritten in koudere omstandigheden!

DOOR MIRTHE NIEUWSTRATEN

Het wordt weer kouder en dat kost energie! Je lichaam moet tijdens lange duurritten extra hard werken om op temperatuur te blijven, waardoor goed energie aanvullen tijdens en na de rit nog net wat belangrijker is! Zo voorkom je een hongerklop. Kies bij lange duurritten voor vaste voeding waarbij geleidelijk energie afgegeven wordt, dus voor langzame koolhydraten. Door direct in het eerste uur te beginnen met eten, blijf je vol energie en kan je lekker uurtjes wegtikken. Vergeet ook zeker niet om goed te blijven drinken, ook bij koud weer verlies je vocht. Mijn (Mirthes) favoriete repen tijdens duurritten zijn de Superheraw repen en de reepjes van Lightning Endurance.

Deze reepjes koop je extra voordelig bij Wielervoeding.nl en met de kortingscode ‘BizzyWheels’ krijg je 10% korting op het hele assortiment.

Optimaal presteren door de juiste voeding

Wat is gezonde voeding? En hoe zorg je ervoor dat voeding bijdraagt aan het leveren van topprestaties? Start 2024 goed en laat je begeleiden door Mirthe. Vanuit haar bedrijf Mirthe, Sport & Voeding begeleidt Mirthe sporters en niet-sporters op het gebied van voeding. Met als doel: een voedingsadvies op maat waarbij jouw persoonlijke doelen worden gehaald en voeding ervoor zorgt dat je zo fit en energiek mogelijk bent. Geen dieet maar echt inzicht in wat goed is voor jou en waar je lijf om vraagt.

Een traject bij Mirthe bestaat uit een telefonische intake, een analyse van je huidige voedingspatroon en een uitgebreid advies op maat. Kijk voor meer informatie op www.mirthesportenvoeding.nl of mail naar info@mirthesportenvoeding.nl.