Tour de Pancreas

Dit jaar is BizzyWheels de samenwerking aangegaan met De Klimmende Règâhs. De Klimmende Règâhs hebben Tour de Pancreas opgenomen als evenement, waar donaties opgehaald worden voor het onderzoek tegen alvleesklierkanker.

Van 13 tot 17 september 2023 gaat Tour de Pancreas nog één keer terug naar de Mont Ventoux. Velen hebben deze legendarische berg op hun lijstje staan om te bedwingen. Er kan gekozen worden om de berg wandelend, hardlopend of met de fiets te beklimmen. In 2023 mogen er maximaal 150 deelnemers mee naar Frankrijk. Afgelopen jaren zijn er vele bedrijven mee geweest met personeel of klanten. In overleg wordt voor het team een passend programma gemaakt voor een fantastisch weekend.

WAT KAN JE VAN HET EVENT VERWACHTEN?

Tijdens Tour de Pancreas verblijven we van woensdag 13 september tot en met zondag 17 september op Camping Carpe Diem in Vaison-la-Romaine, waar we voor iedereen luxe mobilehomes gereserveerd worden. Op woensdag, donderdag en vrijdag kan iedereen zijn laatste voorbereidingen treffen en op zaterdag beklimmen we de Mont Ventoux.

Het evenement houden we voor iedereen heel toegankelijk door de kosten zo laag mogelijk gehouden. Het inschrijfgeld is €350,- per deelnemer. Hierin zitten de kosten van de accommodaties, het tenue, 2 diners en de overige kosten van het event. Naast het inschrijfgeld vragen we deelnemers om individueel of met het team gemiddeld minimaal €350,- per persoon op te halen voor het onderzoek naar alvleesklierkanker.

Bekijk de video van vorig jaar:

Meer informatie

Bekijk de website www.tourdepancreas.nl

Interesse?

Via onderstaande link kan je aangeven of je wel of geen interesse hebt voor dit evenement. Iedereen die aangeeft interesse te hebben zal dan binnenkort meer informatie over het evenement ontvangen. Klik op onderstaande link om aan ons door te geven als je interesse hebt om deel te nemen.

https://forms.gle/XtnngbwRgzgoAb9X7

Alvast bedankt voor het doorgeven. We zijn benieuwd wie zin heeft om met ons deze uitdaging aan te gaan! Met sportieve groet, BizzyWheels en Tour de Pancreas