Uitbreiding BizzyWheels Organisatieteam

Naast Alfred en Hans is nu ook AnneMarie toegetreden tot het BizzyWheels organisatie team en we zijn daar super blij mee. Zie onderstaand de introductie van AnneMarie:

Ik ben AnneMarie Pieterse, 38 jaar, getrouwd met Andre, we wonen in de stad Tiel midden in de mooie Betuwe, van waaruit we ook ons bedrijf Nekst IT runnen. Mijn eerste racefiets kocht ik ooit al op mijn zestiende. Toen was ik zeker niet fanatiek en daarna heb ik mijn racefiets ook jaren in de schuur laten staan. Sinds een jaar of vier ben ik weer veel meer gaan fietsen en sinds ruim twee jaar onder professionele begeleiding. Door deze samenwerking met Cyclinglab, heb ik serieuze stappen kunnen zetten en heb ik hele nieuwe manier van trainen ontdekt. Doelgericht, doordacht, volgens een plan wat we elke maand samen afstemmen, met nog meer plezier en met resultaten waar ik blij van word. Momenteel fiets ik op een racefiets, mountainbike en strandfiets. In de zomer voornamelijk op de weg en in de winter vooral op het strand en de mountainbike. Ik vind de afwisseling tussen deze drie disciplines geweldig, het maakt het trainen en de wedstrijden heel divers. Daarnaast zorgt de afwisseling ook voor effectieve trainingsprikkels en een continue leercurve.

Wat ik de laatste jaren duidelijk zie is dat de combinatie van business en fietsen steeds serieuzer en populairder wordt. Zo ontstaan er steeds meer zakelijke fiets netwerken en initiatieven, zoals BizzyWheels en ervaar ik persoonlijk ook vaak in zakelijke contacten dat fietsen verbinding brengt. Daarom gaan wij vanuit Nekst IT in 2020 ook voor de derde keer het Nekst IT Cycling Event organiseren voor onze klanten en partners. Het is elk jaar weer fantastisch om te zien hoe laagdrempelig contact leggen tijdens zo’n middag wordt waardoor we daadwerkelijk samen kunnen bouwen, met als resultaat dat we meer voor ons gezamenlijke netwerk en klanten kunnen betekenen. Precies dat is ook wat mij in het idee en de activiteiten van BizzyWheels aanspreekt; samen fietsen, kennis maken met andere ondernemers waardoor er nieuwe ideeën voor samenwerking kunnen ontstaan. De combinatie van sport en netwerken is voor mij een perfecte combinatie waar ik niet alleen heel gelukkig van word maar waarin ik ook volledig in m’n kracht sta. Elkaar niet alleen inspireren maar ook motiveren en daadwerkelijk mobiliseren, zowel sportief als zakelijk, geeft mij heel veel voldoening en energie.