Code geel, maar toch gewoon een clinic

Op vrijdag 21 september stond de Business Clinic gepland van Uniserver en alles was hiervoor in gereedheid gebracht. Het Wielerpaleis in Alkmaar was afgehuurd, de catering was geregeld, Erik Dekker zou komen als special guest en Leon van Bon zou de foto’s gaan maken.

Je kunt echt alles prima hebben geregeld alleen het weer, daar heb je geen invloed op. Hoe dichter we bij 21 september kwamen des te slechter werden de weersbericht. Er werd gesproken over kouder weer (prima kun je op kleden), mogelijke kans op regen (tja niet leuk maar kun je je op kleden) en toenemende wind (hmmm is lastig maar best goed te doen.

Toen kwam het bericht op de donderdag dat Code Geel werd afgegeven in het Noordelijk kustgebied en laten we daar nu net ,moeten gaan fietsen. Na verschillende overleg momenten tussen Uniserver en BizzyWheels is toch besloten om te gaan fietsen. Gelukkig was de opkomst van de gasten ook nog steeds goed en iedereen had er zin in.

Een lang verhaal kort makend. We hebben wel met hele hard wind gereden maar de zon bleef schijnen we hebben een paar regendruppels gehad maar vooral ook plezier ervaren aan het leren waaier rijden en beuken tegen de wind.

De clinic, met een prima bijdrage door twee ex topwielrenners Erik Dekker en Leon van Bon en afsluitende pasta party was zeer geslaagd en volgens de opdrachtgever Uniserver voor herhaling vatbaar.