Verslag van de tweede BizzyWheels strandclinic

Om het aanbod vanuit BizzyWheels te verbreden en nog meer netwerkmogelijkheden te creëren, hebben we diverse nieuwe disciplines toegevoegd aan het BW-assortiment. Denk hierbij aan clinics beachcyling, gravel rides en wielerbaanclinics.

Vrijdag 29 november 2021 was de 2e clinic strandfietsen, wederom georganiseerd door BizzyWheels en Beach Bastards vanuit Egmond aan Zee. We hadden weer zeven enthousiaste deelnemers die niet konden wachten om het strand op te gaan en de weersomstandigheden te trotseren. De weersomstandigheden waren namelijk bijzonder heftig. 7 Beaufort westenwind pal op de kust dus en daarbij heel veel regen, maar dat maakte niet uit voor de deelnemers.

Ook deze ker werd de clinic werd gegeven door Ramses Bekkenk, fenomeen binnen het strandracen en mede-uitvinder van de strandfiets. In verband met de weersomstandigheden had Ramses extra veel strandopgangen op en af fietsen ingepland, goed voor de techniek, conditie en enigszins uit de stormachtige wind.

De clinic werd gestart met een introductie van Ramses, heerlijke versgebakken appeltaart en koffie en afgesloten met een borrel en bitterballen. Het was weer een topmiddag met blije voldane deelnemers en vooral veel enthousiasme voor het strandfietsen!

Ook in 2022 organiseren we strandclinics vanuit strandwielercafe Beach Bastards in Egmond in Zee. Hou de BizzyWheels nieuwsbrieven in de gaten!