Volgende Business Ride op vrijdag 8 juli vanuit Leusden

Op vrijdag 8 juli staat alweer de 3e BizzyWheels Business Ride gepland. De route is gemaakt en voorgereden. We gaan 61,27 km fietsen met een hoogteverschil van max.103 m.

Sponsor Squadra Velo is er helemaal klaar voor dus schrijf je nu in via https://bizzywheels.nl/8-juli-business-ride-leusden/

Waarom meedoen?

BizzyWheels Business Rides bieden ondernemers, managers, bestuurders en werknemers de mogelijkheid om op een sportieve manier met een brede diversiteit aan deelnemers in contact te komen. Dit kan leiden tot heel mooie samenwerkingen. We zien dat de Netwerk rides en Clinics van BizzyWheels door meer ondernemingen gedragen worden. Naast leuke contacten opdoen is de focus op vitaliteit bij veel bedrijven en organisaties groeiende. Kortom we gaan van vrijdag 8 juli weer een mooi event maken!

HET PROGRAMMA VOOR 8 JULI

Ontvangst bij Sport Business Center, Plesmanstraat 1, 3833 LA Leusden
12:00 Gezamenlijk lunchen
13:00 Business Ride van 61 km
16:00 Afsluiting met een drankje & hapje en wellicht rondleiding door het Sport Business Center
17:00-18:00 Afronding

AANMELDEN VOOR DE BUSINESS RIDES

Fiets mee met de BizzyWheels Business Rides 2022 en steun de Hartstichting met je deelname. Je betaalt voor deze ritten geen inschrijfgeld maar we vragen je om per Business Ride minimaal 35 euro te doneren aan de Hartstichting. De organisatiekosten voor deze Business Rides worden volledig gedekt door onze sponsors, het volledige bedrag van je donatie komt dus ten goede aan de hartstichting.

Je kunt je aanmelden via https://bizzywheels.nl/8-juli-business-ride-leusden/ en na het inschrijven, via de actiepagina van de Hartstichting, geld doneren.

Je krijgt in de week van de Business Ride nog een mail met wat laatste gegevens. Als je aangemeld bent dan gaan wij ervan uit dat je ook daadwerkelijk komt. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, geef dit dan tijdig aan via een mailtje naar info@bizzywheels.nl of alfred.dejong@bizzywheels.nl.