Vooraankondiging BizzyWheels Retreats

Beste BizzyWheelers, onze mooie fiets community telt 350 leden waarvan het merendeel ondernemer, dat maakt dat we meer gemeenschappelijk hebben dan het fietsen. Succes en plezier op de fiets maar zeker ook in het managen en laten groeien van je bedrijf, we kennen allemaal de dagelijkse en strategische uitdagingen.

Hoe toekomst vast is mijn bedrijf, reageer ik snel genoeg op alle veranderingen, hoe vergroot ik de winstgevendheid, ongewenst personeelsverloop, rendement issues etc.”

Herkenbaar? Nou, bij ons zeker! Hoe heerlijk zou het zijn als je met anderen mede fietsende ondernemers kan overleggen, ideeën uitwisselen en bij een biertje kan sparren over de toekomst?

Precies om die reden onderzoeken we of er animo is voor een business/fiets retreat. Samen met fietsende ondernemers een week op pad, kennis en ervaringen delen, mooie etappes rijden en na een week vol energie en ideeën weer aan het werk. Dit Lijkt ons een prachtige aanvulling op onze groep. In september ontvangen jullie van ons een enquête, we zijn er benieuwd naar jullie mening en wensen.