Waarom we geld inzamelen voor KiKa?

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Omdat kinderkanker vrij zeldzaam is, is de expertise versnipperd. Ook data over behandeling en ziekteverloop van kinderen met kanker zijn niet op een plek gebundeld. Met ‘het Máxima’ komt daar verandering in. Door de concentratie van zorg en research stijgen de kwaliteit van behandeling, onderzoek en de kans op genezing.

De documentaireserie ‘Helden van het Máxima’. volgt de patiëntjes en de helden van het prinses Máxima Centrum. De medewerkers van het Prinses Maxima Centrum een jaar lang gevolgd, van verpleegkundige tot directeur, op verdrietige en vrolijke momenten, als het goed gaat maar ook als het lastig is. Het resultaat is een unieke inkijk achter de schermen van dit bijzondere ziekenhuis.

Fiest mee met BizzyWheels en steun KiKa!

Op vrijdag 30 augustus organiseren Heijmans en BizzyWheels een Busniess Ride. Fiets ook mee! Je steunt KiKa met je deelname want het volledige inschrijfgeld (€ 35,-) gaat naar stichting KiKa!