We gaan samenwerken met Panache!

Even voorstellen.

Panache! organiseert volledig verzorgde (trainings)weekenden voor wielrenners en gravelbikers in een schitterende omgeving op minder dan 4 uur rijden van Utrecht. In Nittel, een charmant Duits wijndorpje in de Eifel-Moezelregio, staan Rick Berends en Mark Schouten voor je klaar om je een fantastisch en op maat gemaakt fietsweekend te bezorgen. Beiden zijn sportfysiotherapeut en wielerfanaat. Rick woont al enkele jaren in Nittel en heeft een praktijk in Luxemburg waar hij veel sporters behandelt en begeleidt. Mark werkt in een breed gespecialiseerde praktijk in Amersfoort en is één dag in de week fietspositie-analist (bike-fitter) bij het Sportmedisch Adviescentrum (SMA) midden Nederland.

Door hun passie voor de wielersport te combineren met de kennis en ervaring als zorg-professionals, ontstaat er een uniek concept waarbij de wensen van de deelnemers centraal staan. Wil je veel lange klimmen, of juist meer korte en steile klimmetjes? Wil je komen trainen met een specifiek doel of train je voor een bepaalde cyclo? Of gewoon lekker rijden zonder pretenties? Laat je gidsen en begeleiden door een mooi en afwisselend landschap, terwijl je werkt aan je doelen en tips krijgt van Mark en Rick. Op de eerste dag krijg je een optische bike-fit om te kijken of je goed op de fiets zit. Naast het fietsen gaan de heren ook met je aan de slag tijdens de off-bike sessies. Core-training, specifiek gericht op wielrenners en foam-rolling om het lijf weer soepel te maken, zorgen ervoor dat je weer fit bent voor de volgende rit. Daarnaast krijg je een stuk kennis mee over trainingsprincipes, blessurepreventie en voeding.

Panache! staat voor lef, zwier, bravoure, verve, flair en bevlogenheid. Een krachtige wielerterm om een bepaald soort renner te karakteriseren en in één woord te vangen. Wij geloven dat iedereen panache heeft, of je nou sinds kort ingeklikt zit of al een doorgewinterde stoemper bent. Ga mee wielrennen of gravelbiken over de mooiste wegen van de Eifel, de Luxemburgse Ardennen en de Moezelregio. Je verblijft in een sfeervolle B&B (voormalig wijnhuis) en je eet in een van de beste restaurants van de regio. Alle maaltijden zijn met zorg samengesteld en toegespitst op de sportieve fietser. Een voedzaam ontbijt om de motor te starten, een lekkere lunch om weer door te kunnen, een after-bike snack voor snel herstel en een heerlijk diner om weer volledig op kracht te komen. Panache! begrijpt dat je zuinig bent op je spullen. Daarom staat je fiets in een afgesloten ruimte, zijn er faciliteiten om deze te wassen en te boenen en is er pechhulp mocht je onderweg onherstelbare schade krijgen.

Waarom Panache en BizzyWheels?

BizzyWheels rijders zijn primair ondernemers met een passie voor wielrennen maar ook met volle agenda’s. Panache ontzorgt je perfect als je een paar dagen zeer gericht wil trainen. Heb je een gaatje in je agenda check dan de www.Panache.Bike site en boek een fiets/trainingsweekend.