Wrap My Bike nieuwe partner

Begin januari (2019) was het dan zover. WrapMyBike werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.Na de maanden die vooraf gingen met testen en plannen uitschrijven konden wij, Renzo en Tim, officieel gaan beginnen. Beginnen met een bedrijf dat is ontstaan vanuit passie, hoe gaaf is dat?!

Waarbij Renzo vanuit de jarenlange ervaring binnen het wrappen een passie is ontstaan voor het ‘mooi’ maken van dingen, bestond er bij Tim een passie voor wielrennen. Een goedlopende combinatie zo blijkt inmiddels, want er zijn al heel veel mooie projecten de locatie in Medemblik gepasseerd. Maar goed, wat doen wij nu eigenlijk?

Bij WrapMyBike voorzien wij racefietsen, mountainbikes en alle andere fietsen van een folie. Het toepassen van deze folie wordt dan ook wel wrappen genoemd.

Dit kan voor het customizen van jouw fiets, voor het beschermen ervan of ter promotie. De folie wordt verhit en kan zo in allerlei vormen worden aangebracht. Middels creatief werk achter de computer kan ieder gewenst design, patroon of zelfs een foto op de fiets worden aangebracht.

Wat voor voordelen biedt het wrappen?
–    Eindeloze design mogelijkheden 
–    Behoud van de garantie
–    Behoud van het origineel (de folie is weer te verwijderen)
–    Complexe designs worden betaalbaar

Met WrapMyBike staan wij voor kwaliteit, creativiteit en passie voor het vak. Iets dat zich uit in het gebruik van enkel de beste kwaliteit folies, het maken van de mooiste designs en een gezonde dagelijkse hoeveelheid enthousiasme waarmee wij alle projecten aan pakken.