1e Business Ride van 2022 op vrijdag 22 april

Op vrijdag 22 april starten we met de 1e BizzyWheels Business Ride vanuit Woerden, de thuisbasis van Grinta trainingen en Racefietstehuur.nl!

Vanuit woerden gaan we een prachtige route rijden door het ‘groene hart’. Er zit een tussenstop in de route want we komen langs de opslagplaats van Tomas zijn Racefietsen en Gravelbikes.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 12.00 uur – Ontvangst
  • 13.00 uur – Gezamenlijk lunchen
  • 14.00 uur – Business Ride van 60 km in groepjes van ongeveer 10 deelnemers + begeleider
  • 17.00 tot 18.00 uur – Afsluiting met een hapje & drankje
Fiets je ook mee?

Fiets mee met de BizzyWheels Business Rides 2022 en steun de Hartstichting met je deelname. Je betaalt voor deze ritten geen inschrijfgeld maar we vragen je om per Business Ride minimaal 35 euro te doneren aan de Hartstichting. De organisatiekosten voor deze Business Rides worden volledig gedekt door onze sponsors, het volledige bedrag van je donatie komt dus ten goede aan de hartstichting.

Je kunt je aanmelden via deze pagina: bizzywheels.nl/22-april-business-ride-woerden. Na het inschrijven kun je via de actiepagina van de Hartstichting je bijdrage doneren.

Je krijgt in de week van de Business Ride nog een mail met wat laatste gegevens. Als je aangemeld bent dan gaan wij ervan uit dat je ook daadwerkelijk komt. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, geef dit dan tijdig aan via een mailtje naar info@bizzywheels.nl!