Een goede start van je seizoen met FitYourBike

Onderstaand artikel is geschreven door BikeFitter Sander Visschers. Sander is één van de BizzyWheels ‘The Ride Pyrenees’ deelnemers en kan je tijdens de trainingsritten helpen bij je zithouding op de fiets. Nog verstandiger is tijd investeren in een fietsmeting, dit verdien je dubbel en dwars terug.

BizzyWheels staat voor fietsen en netwerken, een perfecte combinatie van hobby en werk. En laat ik nou van mijn fietshobby, mijn werk gemaakt hebben. Ik, Sander Visschers, ben nu professioneel BikeFitter. Ik hoor je denken. Bikefitter, wat houdt dat in? Ik help jou bij het vinden van de perfecte fietshouding. Zodat je nog prettiger op je fiets zit en nog beter gaat presteren.

Regelmatig fiets ik zelf mee met de BizzyWheels fietstochten. Het leuke wat ik hieraan vind, is dat we tijdens het fietsen met elkaar in contact komen en ik je kan helpen. Bikefitting is mijn vakgebied en daar ben ik gek op. Van origine ben ik orthopedisch technicus. Nu ben ik professioneel BikeFitter. Juist deze combinatie, zorgt ervoor dat ik goede resultaten behaal.

“Mijn fiets enige tijd geleden laten afstellen door Sander. Sander heeft uitstekend werk verricht. Waar ik eerst toch wat last had van nek achterwerk en triceps, fiets ik nu weer uren in de rondte zonder een centje pijn. Ik kan het iedereen aanraden als je lichamelijke klachten ondervindt bij het fietsen om een afspraak te maken bij Fit your bike. Fietsen zonder klachten is echt leuker” Groet Martijn

Natuurlijk zorg je ervoor dat je de beste onderdelen gebruikt en de perfecte fiets koopt. Maar haal je daar ook fietsplezier uit? Of heb je nog wat pijntjes? Presteer je optimaal? Of kan het beter? Vragen waar ik, graag met je over in gesprek ga. Tijdens een van de BizzyWheels tochten, maar ook als ik niet op de fiets zit, kan je mij hier bereiken.

Sneller en harder, met dezelfde krachtinspanning!
De specialiteit van FitYourBike: dynamische fietsafstellingen. In het kort: ik zorg ervoor dat jouw fiets perfect wordt afgesteld op jouw lichaam. Hierdoor kan je sneller en langer fietsen met dezelfde krachtinspanning. Bovendien voorkom je hiermee nare en langdurige blessures.
Geen pijnklachten of blessures meer!
Ik geloof in maatwerk, niet in vaste hoeken. Iedereen is uniek en heeft dus ook zijn of haar unieke fietsafstelling. Om jouw fiets optimaal af te stellen gebruik ik dynamische fietsmetingen zoals:
•    Videoanalyse
•    Zadeldrukmeting
•    Voetdrukmeting
•    Bewegingsanalyse met behulp van Leomo en vermogensmeting

Met de resultaten van deze metingen kan ik jouw racefiets of mountainbike perfect afstellen op jouw lichaam. Hetzelfde doe ik overigens ook voor de trekkingsfiets, stadsfiets en e-bike, mocht je daar belang bij hebben. Afhankelijk van je wensen of klachten geef ik je advies over welke meting het beste bij jou past en hoe we tot het gewenste resultaat kunnen komen. Als extra service is het mogelijk om jouw ideale zadel, maatwerk schoenen of zolen aan te laten meten. Wil je weten wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen, neem dan een kijkje op mijn website. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Sander Visschers
Tel. 06-19953394
info@fityourbike.nl