Laatste gesponsorde Business Ride 2023 op vrijdag 27 oktober

Op vrijdag 27 oktober staat de volgende en voor dit jaar de laatste Gesponsorde Business Ride gepland. Dit keer starten we vanuit het kantoor van AFAS in Leusden en dit bedrijf ook de sponsor van dit event. We gaan dit keer Gravellen in de omgeving van Leusden, dus lekker offroad door de natuur rijden op de Gravelbike of MTB.

Het programma is zoals altijd:

  • 12.00 uur – Ontvangst
  • 13.00 uur – Gezamenlijk lunchen
  • 14.00 uur – Business Ride op de gravelbike of MTB van ongeveer 60 km
  • 17.00 tot 18.00 uur – Afsluiting met een drankje & hapje

Deze rit wordt gesponsord door AFAS. Zie www.afas.nl voor meer informatie over hun producten en diensten.

DE BEOOGDE ROUTE

De beoogde route is een mix van gravel & verharde paden en veelal door de bossen in de prachtige omgeving van Leusden, Den Dolder, Austerlitz en Maarn. De route lengte is circa 56 Km en 210 HM voor iedereen goed te doen dus. Het advies is wel om een gravelbike of MTB te gebruiken.

IK WIL WEL MEEDOEN MAAR HEB GEEN GRAVELBIKE OF MOUNTAINBIKE

GEEN PROBLEEM!! Het is mogelijk om een gravelbike te huren via onze partner www.gravelbiketehuur.nl – Geef tijdig aan dat je een Gravelbike wilt huren en we regelen het voor je. Stuur een mail naar alfred.dejong@bizzywheels.nl of naar tomas@racefietstehuur.nl

INTRODUCEES ZIJN WELKOM

Om het BizzyWheels Netwerk (nog) sneller te laten groeien willen we iedereen, die vaker meefietst, vragen om één of meerdere introducees mee te nemen. Dus iemand uit je directe werkomgeving, een goede relatie waarvan je weet dat hij/zij graag regelmatig op de racefiets/gravelbike of MTB zit en past bij het BizzyWheels concept en doelgroep.

Verder zorgen wij ook dit keer weer voor een mooie route en in dit geval met mooie ‘autovrije’ gravel/fietspaden. We rijden zoals altijd in een ‘praat tempo’ dus gedoseerd zodat het voor iedereen goed te doen is.

Inschrijven kan via deze link: https://bizzywheels.nl/bizzywheels-business-ride-vrijdag-27-oktober-2023/

Mede namens De Klimmende Regahs én KWF alvast bedankt voor je inschrijving én bijdrage aan het goede doel.