Nieuw Bioracer wielertenue voor BizzyWheels 2019

Een topteam heeft top kleding nodig. Dat hebben we gevonden bij Bioracer! Het BizzyWheels team gaat in 2019 rijden met een fantastisch nieuw BizzyWheels tenue. Een ontwerp met frisse kleuren en een strak design. Tijdens de Business Rides en de Business Clinics herkent u direct de voorrijder.  Wel zo makkelijk en veilig.

Presentatie op de Boerenkoolavond

Op donderdag 7 maart vindt de BizzyWheels boerenkoolavond plaats. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Tijdens deze avond zal het nieuwe BizzyWheels wielertenue voor het eerst te zien zijn. Bij voldoende interesse zal het tenue ook te koop worden aangeboden via de Bioracer webshop.

Over Bioracer

Onze partner Bioracer is één van de meest vooraanstaande kledingmerken voor sporten als wielrennen, mountainbiken, BMX’en, triatlons, hardlopen, zwemmen etc.

Bioracer ontstond uit het verlangen te verbeteren, en verbetering kan alleen met meetbare resultaten bereikt worden. Met die filosofie in gedachten blijft Bioracer flink investeren in het verzamelen van gegevens door middel van metingen. Met onze innovatieve meetapparatuur testen ze materialen onder andere op comfort, aerodynamica, compressie.

Doe mij maar dat oranje wielershirtje en een zwarte fietsbroek. Jarenlang hebben we dat zo gedaan, maar tegenwoordig is wielerkleding hightech. Aerodynamica, biomechanica, spier-compressie zijn allemaal zaken waar we rekening mee houden. Ja, zelfs voor ons BizzyWheels rondje op vrijdagmiddag.

Aldus Bioracer

Gelukkig heeft onze partner Bioracer dit allemaal al geregeld. Innovatie zit in de genen van Bioracer, kijk maar eens naar Tom Dumoulin tijdens de tijdrit. Dat is topkleding!. We zijn blij dat Bioracer partner is geworden van BizzyWheels.